Wanted: New Board! 17/18

Are you interested in foreign politics? Do you want to be part of one of the biggest foreign affairs associations of Sweden, and make sure that UF continues to grow and develop? UF Linköping is now looking for students who want to join the board in 17/18. Application deadline is 17 March!

[More information in English and Swedish below.]

Click on any of the available positions below for more information:

Send your motivation to valberedningen@uflinkoping.org.
The deadline is the 17th of March!

———————————————————————–

Brinner du för globala frågor? Är du kreativ och drivande? Då kanske just du vill vara med och utveckla en starkt växande förening.

Utrikespolitiska studentföreningen i Linköping startades 2000, och föreningen har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största utrikespolitiska föreningar. I UF Linköping har man som styrelsemedlem en stor påverkan på hur föreningen kommer att utvecklas i framtiden, och det är även ett utmärkt sätt att få värdefulla erfarenheter.

Om du känner att du skulle vilja bidra till denna förening på bästa sätt, så sök till nästa års styrelse. Vi söker såväl människor med tidigare erfarenhet av föreningar, som människor som är intresserade av utrikespolitik och offentlig debatt!

Poster att söka:

Skicka in din ansökan till valberedningen@uflinkoping.org.
Sista anmälningsdag är 17:a Mars!

Den av media

Comments are closed.